LOODGIETERSWERK

AFVOER & RIOLERING - LEKKAGE - GAS & WATER - SANITAIR - STORINGEN

WIJ INSTALLEREN EN REPAREREN gas- en waterleidingen

Voor de aanleg van kleine en grote gastechnische installaties zijn wij u graag van dienst. We leggen de leiding aan van de gasmeter tot het gastoestel en controleren altijd op lekkage van de installatie.

Ook waterleidingen leggen wij vakkundig voor u aan, van de watermeter tot de verschillende tappunten in uw toilet, badkamer en/of keuken.

In oudere woningen liggen soms nog loden waterleidingen. Vanwege de gezondheidsrisico's mag de concentratie lood in drinkwater maximaal 10 microgram per liter zijn. Die norm is echter alleen haalbaar als loden leidingen vervangen worden. Dit doen wij graag voor u. Voor de aanleg, vervanging of reparatie van uw leidingen komen we graag langs om voor een inspectie. Wij nemen uw wensen en situatie samen door en stellen aan de hand hiervan een offerte voor uw op. Vraag via onze contactpagina een inspectie aan. Ons inspectietarief is eenmalig €65,00 inclusief voorrijdkosten.

Met spoed een gaslekkage verhelpen?

Heeft u een gaslekkage? Bel dan direct met onze spoedlijn. Ons spoedtarief is €80,00 per uur inclusief voorrijdkosten.

Waarom kiezen voor W.f. Installaties?

VAKKUNDIGE MONTEURS

Wij houden van pietje precies. Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen voor installaties die niet alleen goed werken maar er bovendien werkelijk fantastisch uitzien.

ONZE VAKKUNDIGE MONTEURS LEVEREN KWALITEIT.

duidelijke prijzen

Wij houden niet van addertjes onder het gras. U ontvangt bij ons daarom altijd een duidelijk prijsindicatie zodat er geen onduidelijke kosten zijn.

ONZE DUIDELIJKE PRIJZEN LEVEREN VERTROUWEN.
GOEDE COMMUNICATIE

Wij voldoen graag aan al uw verwachtingen. Uw wensen worden daarom voor de werkzaamheden goed met u besproken zodat u krijgt wat u wilt.

ONZE GOEDE COMMUNICATIE LEVERT HET GEWENSTE RESULTAAT.

contact

openingstijden

Maandag07:30 t/m 17:30
Dinsdag07:30 t/m 17:30
Woensdag07:30 t/m 17:30
Donderdag07:30 t/m 17:30
Vrijdag07:30 t/m 17:30
ZaterdagGesloten*
ZondagGesloten*

Buiten openingstijden wordt u voor storingen en spoedgevallen doorverbonden met de dienstdoende monteur.

*Beschikbaar voor storingen en spoedgevallen.