cv-ketel onderhoud

Ons cv-ketel onderhoud is een eenmalig uitgebreid onderhoud waarbij uw ketel, net als bij onze cv-ketel keuring, allereerst gekeurd wordt op een aantal kritieke punten.

Na de keuring voeren wij direct een uitgebreide onderhoudsbeurt uit. Deze bestaat onder andere uit het visueel inspecteren van de luchttoevoer, het visueel inspecteren van de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal, het reinigen van de cv-ketel, het controleren van de afstellingen van de cv-ketel volgens fabrieksspecificaties, indien nodig het afstellen van de cv-ketel volgens fabrieksvoorschrift en indien nodig het bijvullen van de cv-installatie.

    wat kunt u verwachten?

Uw cv-ketel wordt eerst gekeurd en de monteur voert direct een uitgebreide onderhoudsbeurt uit. Uw cv-ketel is hierna veilig en weer in top conditie.

Eenmalig: €150,00

inclusief voorrijkosten

inclusief arbeidsloon

inclusief onderhoudsset

Indien er sprake is van extra materiaal- of reparatiekosten, zal onze monteur deze altijd eerst met u bespreken en alleen met úw goedkeuring uitvoeren.

    1x cv-ketelOnderhoud                 €150,00

Totaal eenmalig                              €150,00


    CV-KETEL KEURING

Voor een veilig functioneren is het dan zeer verstandig om uw cv-ketel te laten keuren. Onze cv-ketel keuring kunt u vergelijken met Algemene Periodieke Keuring van een auto, maar dan voor uw cv-ketel. Uw ketel wordt gekeurd op een aantal kritieke punten zoals;

de appendages van de gasdichtheid;

de rookgasafvoer.

Na deze keuring bent u volledig op de hoogte van de toestand van uw cv-ketel. Uit de keuring kan bijvoorbeeld resulteren dat een onderhoudsbeurt nodig is. U kunt er dan voor kiezen het onderhoud direct uit te laten voeren.

    Wat kunt u verwachten?

Wij keuren uw cv-ketel voor een eenmalig vast tarief. Bij de keuring ontvangt u een rapport met de metingen van de kritieke punten en vakkundig advies over de toestand van uw cv-ketel.

Eenmalig: €75,00

inclusief voorrijkosten

inclusief arbeidsloon


Wanneer uit de keuring blijkt dat uw cv-ketel een

onderhoudsbeurt nodig heeft en u ervoor kiest deze direct uit

de laten voeren, bedraagt de onderhoudsbeurt €130,00

inclusief een onderhoudsset.

    1X CV-KETEL KEURING                         €75,00
TOTAAL EENMALIG                                  €75,00


Over cv-ketel onderhoud

De aanschaf van een goede cv-ketel is geen garantie op onbezorgd stoken. Uw cv-ketel heeft net als een auto onderhoud nodig zodat afstellingen automatisch in hun optimale werkingspunt blijven functioneren, warmte uitwisselende oppervlakken gereinigd worden en verstoppingen voorkomen kunnn worden. Tevens gebeuren er steeds vaker ongelukken met gasinstallaties in woningen. Jammer genoeg betreft het merendeel van deze ongelukken koolmonoxidevergiftiging. Goed onderhoud aan uw cv-ketel is dus van levensbelang!

De voordelen van onderhoud aan uw cv-ketel zijn:

een veilige werking;

een langere gebruiksduur;

een besparende werking;

een milieuvriendelijke werking;

een permanent hoog rendement;

en het voorkomt storingen.

Wij verzorgen niet alleen onderhoud, maar ook cv-ketel keuringen. De cv-ketel wordt door ons gekeurd op kritieke punten zodat u volledig op de hoogte bent over de toestand van uw cv-ketel. U ontvangt bij deze keuring tevens een rapport en vakkundig advies betreffende uw cv-ketel.

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK


Wilt u graag genieten van een veilige en optimaal werkende cv-ketel? Maak dan direct online een afspraak voor het onderhoud van uw ketel via onze contactpagina.

STORING VERHELPEN?

Heeft u een storing aan uw cv-ketel of boiler die opgelost moet worden?

Neem direct contact met ons op.

Heading

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.

Heading

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.

VAKKUNDIGE MONTEURS

Wij houden van pietje precies. Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen voor installaties die niet alleen goed werken maar er bovendien werkelijk fantastisch uitzien.

ONZE VAKKUNDIGE MONTEURS LEVEREN KWALITEIT.

DUIDELIJKE PRIJZEN

Wij houden niet van addertjes onder het gras. U ontvangt bij ons daarom altijd een duidelijk prijsindicatie zodat er geen onduidelijke kosten zijn.

ONZE DUIDELIJKE PRIJZEN LEVEREN VERTROUWEN.

GOEDE COMMUNICATIE

Wij voldoen graag aan al uw verwachtingen. Uw wensen worden daarom voor de werkzaamheden goed met u besproken zodat u krijgt wat u wilt.

ONZE GOEDE COMMUNICATIE LEVERT HET GEWENSTE RESULTAAT.