LOODGIETERSWERK

AFVOER & RIOLERING - LEKKAGE - GAS & WATER - SANITAIR - STORINGEN

wij repareren UW AFVOER EN RIOLERING

Heeft uw huis nieuwe afvoeren nodig? Wij verzorgen graag de aanleg of vernieuwing van uw riolering. Indien uw afvoer of riolering moet worden gerepareerd komen we graag langs om een prijsopgave voor u te maken. Dit geldt ook voor de aanleg of vernieuwing van uw riolering. Vraag via ons contactformulier een inspectie aan. Binnen 24 uur nemen we telefonisch contact met u op om de inspectie op een geschikt moment in te plannen. Een inspectie kost €65,00, maar is kosteloos indien u akkoord gaat met de prijsopgave.

WIJ INSTALLEREN, REPAREREN en vervangen gas- en waterleidingen

Voor de aanleg van kleine en grote gastechnische installaties zijn wij u graag van dienst. We leggen de leiding aan van de gasmeter tot het gastoestel en controleren altijd op lekkage van de installatie.

Ook waterleidingen leggen wij vakkundig voor u aan, van de watermeter tot de verschillende tappunten in uw toilet, badkamer en/of keuken.

In oudere woningen liggen soms nog loden waterleidingen. Vanwege de gezondheidsrisico's mag de concentratie lood in drinkwater maximaal 10 microgram per liter zijn. Die norm is echter alleen haalbaar als loden leidingen vervangen worden. Dit doen wij graag voor u. Voor de aanleg, vervanging of reparatie van uw leidingen komen we graag langs om voor een inspectie. Wij nemen uw wensen en situatie samen door en stellen aan de hand hiervan een offerte voor uw op. Vraag via onze contactpagina een inspectie aan. Ons inspectietarief is eenmalig €65,00 inclusief voorrijdkosten.

Met spoed een gaslekkage verhelpen?

Heeft u een gaslekkage? Bel dan direct met onze spoedlijn. Ons spoedtarief is €80,00 per uur inclusief voorrijdkosten.

wij VERHELPEN LEKKAGES

Bij de douche of onder het bad ontstaan vaak lekkages door een verstopping of een gebroken waterleiding. Een lekkage kan ook voorkomen vanuit een badkamer op een hoger gelegen etage. Wanneer u last heeft van een lekkage kan dit zowel zichtbaar of onzichtbaar erg veel schade veroorzaken en dus erg vervelend zijn. Het is daarom belangrijk om op tijd de lekkage op te sporen. Het opsporen van het lek is niet altijd gemakkelijk daarom helpen wij u hier graag bij.

Heeft uw klus geen spoed, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

met spoed een lekkage verhelpen?

Heeft u een lekkage die gelijk opgelost moet worden? Bel dan direct met onze spoedlijn. Ons spoedtarief is door de weeks 80,00 per uur inclusief voorrijdkosten.

WIJ INSTALLEREN en vervangen SANITAIR

Is uw badkamer of toilet toe aan nieuw of aangepast sanitair? We helpen u graag aan een mooie en praktische badkamer of toilet. Wanneer u uw badkamer of toilet wilt laten verbouwen komen we graag bij u langs om de mogelijkheiden voor uw situatie en budget te bespreken. We geven u persoonlijk advies en zorgen ervoor dat naast uw sanitair ook de elektra, watertoevoer- en afvoer, ventilatie en verwarmingselementen op een verantwoorde wijze geplaatst worden.

Wij komen graag bij u langs voor een inspectie. Aan de hand van uw wensen en situatie stellen wij een offerte voor uw op. Vraag via onze contactpagina een inspectie aan. Ons inspectietarief is eenmalig €65,00 inclusief voorrijdkosten.

STORING VERHELPEN?

Heeft u een storing aan uw cv-ketel of boiler die gelijk opgelost moet worden?

Bel dan direct met onze spoedlijn.

Waarom kiezen voor W.f. Installaties?

VAKKUNDIGE MONTEURS

Wij houden van pietje precies. Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen voor installaties die niet alleen goed werken maar er bovendien werkelijk fantastisch uitzien.

ONZE VAKKUNDIGE MONTEURS LEVEREN KWALITEIT.

duidelijke prijzen

Wij houden niet van addertjes onder het gras. U ontvangt bij ons daarom altijd een duidelijk prijsindicatie zodat er geen onduidelijke kosten zijn.

ONZE DUIDELIJKE PRIJZEN LEVEREN VERTROUWEN.
GOEDE COMMUNICATIE

Wij voldoen graag aan al uw verwachtingen. Uw wensen worden daarom voor de werkzaamheden goed met u besproken zodat u krijgt wat u wilt.

ONZE GOEDE COMMUNICATIE LEVERT HET GEWENSTE RESULTAAT.

contact

openingstijden

Maandag07:30 t/m 17:30
Dinsdag07:30 t/m 17:30
Woensdag07:30 t/m 17:30
Donderdag07:30 t/m 17:30
Vrijdag07:30 t/m 17:30
ZaterdagGesloten*
ZondagGesloten*

Buiten openingstijden wordt u voor storingen en spoedgevallen doorverbonden met de dienstdoende monteur.

*Beschikbaar voor storingen en spoedgevallen.