LOODGIETERSWERK

AFVOER & RIOLERING - LEKKAGE - GAS & WATER - SANITAIR - STORINGEN

WIJ INSTALLEREN SANITAIR

Is uw badkamer of toilet toe aan nieuw of aangepast sanitair? We helpen u graag aan een mooie en praktische badkamer of toilet. Wanneer u uw badkamer of toilet wilt laten verbouwen komen we graag bij u langs om de mogelijkheiden voor uw situatie en budget te bespreken. We geven u persoonlijk advies en zorgen ervoor dat naast uw sanitair ook de elektra, watertoevoer- en afvoer, ventilatie en verwarmingselementen op een verantwoorde wijze geplaatst worden.

Wij komen graag bij u langs voor een inspectie. Aan de hand van uw wensen en situatie stellen wij een offerte voor uw op. Vraag via onze contactpagina een inspectie aan. Ons inspectietarief is eenmalig €65,00 inclusief voorrijdkosten.

Waarom kiezen voor W.f. Installaties?

VAKKUNDIGE MONTEURS

Wij houden van pietje precies. Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen voor installaties die niet alleen goed werken maar er bovendien werkelijk fantastisch uitzien.

ONZE VAKKUNDIGE MONTEURS LEVEREN KWALITEIT.

duidelijke prijzen

Wij houden niet van addertjes onder het gras. U ontvangt bij ons daarom altijd een duidelijk prijsindicatie zodat er geen onduidelijke kosten zijn.

ONZE DUIDELIJKE PRIJZEN LEVEREN VERTROUWEN.
GOEDE COMMUNICATIE

Wij voldoen graag aan al uw verwachtingen. Uw wensen worden daarom voor de werkzaamheden goed met u besproken zodat u krijgt wat u wilt.

ONZE GOEDE COMMUNICATIE LEVERT HET GEWENSTE RESULTAAT.

contact

openingstijden

Maandag07:30 t/m 17:30
Dinsdag07:30 t/m 17:30
Woensdag07:30 t/m 17:30
Donderdag07:30 t/m 17:30
Vrijdag07:30 t/m 17:30
ZaterdagGesloten*
ZondagGesloten*

Buiten openingstijden wordt u voor storingen en spoedgevallen doorverbonden met de dienstdoende monteur.

*Beschikbaar voor storingen en spoedgevallen.