VENTILATIE

mechanische ventilatiebox vervangen

Voor een optimaal fris en gezond binnenklimaat en een directe bespraing op energie is het zaak dat uw oude ventilatiebox laat vervangen. De monteur vervangt uw ventilatiebox en uw mechanische ventilatie is hierna weer in top conditie.

Eenmalig: €395,-

inclusief voorrijkosten

inclusief arbeidsloon

inclusief matiaalkosten

Indien er sprake is van extra materiaal- of reparatiekosten, zal onze monteur deze altijd eerst met u bespreken en alleen met úw goedkeuring uitvoeren.

Let op: In oudere woningen is het ventilatiesysteem vaak geplaatst boven een trapgat. Wanneer dit het geval is, wordt er een toeslag van € 50,- berekend. Gelieve dit van tevoren aan te geven.

Lees onze blog voor meer informatie over mechanische ventilatie.


1X VENTILATIEBOX VERVANGEN      €395,00

TOTAAL EENMALIG                        €395,00

Over VENTILATIESYSTEMEN

Door opgehoopt stof en vuil in de ventielen van het mechanische ventilatiesysteem zal het systeem onnodig veel energie gebruiken en de vuile lucht niet meer goed afzuigen. Voor een gezond klimaat in huis is goede ventilatie van de woning noodzakelijk. Een mechanische ventilatie is hiervoor de perfecte oplossing. U voorkomt hiermee vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen. We helpen u graag aan een geschikt ventilatiesysteem en advies hierover.

VENTILATIE ADVIES AANVRAGEN?

Wilt u weten welk ventilatiesysteem voor u het beste is? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend en persoonlijk advies voor uw specifieke situatie.

WAAROM KIEZEN VOOR W.F. INSTALLATIES?

vakkundige monteurs

Wij houden van pietje precies. Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen voor installaties die niet alleen goed werken maar er bovendien werkelijk fantastisch uitzien.

ONZE VAKKUNDIGE MONTEURS LEVEREN KWALITEIT.

DUIDELIJKE PRIJZEN

Wij houden niet van addertjes onder het gras. U ontvangt bij ons daarom altijd een duidelijk prijsindicatie zodat er geen onduidelijke kosten zijn.

ONZE DUIDELIJKE PRIJZEN LEVEREN VERTROUWEN.

GOEDE COMMUNICATIE

Wij voldoen graag aan al uw verwachtingen. Uw wensen worden daarom voor de werkzaamheden goed met u besproken zodat u krijgt wat u wilt.

ONZE GOEDE COMMUNICATIE LEVERT HET GEWENSTE RESULTAAT.

contact

openingstijden

Maandag07:30 t/m 17:30
Dinsdag07:30 t/m 17:30
Woensdag07:30 t/m 17:30
Donderdag07:30 t/m 17:30
Vrijdag07:30 t/m 17:30
ZaterdagGesloten*
ZondagGesloten*

Buiten openingstijden wordt u voor storingen en spoedgevallen doorverbonden met de dienstdoende monteur.

*Beschikbaar voor storingen en spoedgevallen.