Over ons

over ons

W.F. Installaties is een loodgieters- en installatiebedrijf uit Schipluiden. Wij voeren loodgieters- en installatiewerkzaamheden uit. Denk aan het verhelpen van gas- en water lekkages, het aanleggen en vervangen van leidingen en sanitair en het installeren, onderhouden en vervangen van centrale verwarmingssystemen.

U bent als klant is bij ons koning(in). Wij voldoen graag aan al uw verwachting. Goede communicatie staat daarom hoog in het vaandel. Even hoog als ons vakwerk. Wij houden namelijk van pietje precies werk leveren. Dat betekend dat we ervoor zorgen dat installaties niet alleen goed werken, maar er ook werkelijk fantastisch uitzien. Tot slot houden wij net als u niet van addertjes onder het gras. Wij willen allemaal graag weten waar we aan toe zijn. Daar horen natuurlijk duidelijk prijzen bij.

onze missie & visie

Zoveel mogelijk mensen uit de brand en uit de koud helpen. Vakwerk leveren en daarmee een brede glimlach op het gezicht van de klant toveren. Een werkomgeving waar mensen geïnspireerd worden om het beste in zichzelf naar boven te halen. Daar draait onze missie om.

Visie
De wereld is in constante verandering. Om ons bedrijf in de komende jaren te laten groeien en bloeien, bereiden we ons vandaag voor op morgen. Trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ons bedrijf en diensten zullen we doorgronden en ons eigen maken. Willen leren en jezelf blijven ontwikkelen is essentieel voor wie wil participeren in ons team.

Wladimir Frans

Hij is de oprichter van W.F. Installaties en is tevens de hoofdinstallateur en -loodgieter. Hij heeft de afgelopen vier jaar met zijn installatiekennis en kunde al ruim 1.000 klanten uit de brand en koud geholpen. Hij heeft hart voor de zaak, is pietje precies en zorgt altijd voor een brede glimlach op het gezicht van de klant.

joëlle Marten

Zij is de business manager van W.F. Installaties. Met haar kennis van bedrijfsprocessen en communicatievaardigheden houdt zij het bedrijf sinds de oprichting in 2014 zowel voor als achter de schermen draaiend. Hun kennis en ervaring gecombineerd met hun oprechte betrokkenheid bij elke klant zullen zij de komende vier jaar nog eens 1.000 klanten helpen.

Wij voldoen graag aan

al uw verwachtingen

Uw wensen worden voor de werkzaamheden goed met u besproken.

Zodat u krijgt wat u wilt.

Wij houden niet van

addertjes onder het gras

U ontvangt bij ons daarom altijd een duidelijk prijsindicatie.

Zodat er geen onduidelijke kosten zijn.

Wij houden van

pietje precies

Wij zorgen ervoor dat onze installaties niet alleen goed werken,

maar er bovendien werkelijk fantastisch uitzien.


contact

openingstijden

Maandag07:30 t/m 17:30
Dinsdag07:30 t/m 17:30
Woendag07:30 t/m 17:30
Donderdag07:30 t/m 17:30
Vrijdag07:30 t/m 17:30
ZaterdagGesloten*
ZondagGesloten*

Buiten openingstijden wordt u voor storingen en spoedgevallen doorverbonden met de dienstdoende monteur.

*Beschikbaar voor storingen en spoedgevallen.