Mathenesserdijk Rotterdam

Volledige woningrenovatie.

Alvorens de renovatie startte moest de loden hoofdriolering verwijderd en vervangen worden.

Volledige woningrenovatie.

Alvorens de renovatie startte moest de loden hoofdriolering verwijderd en vervangen worden.

Binnenkant

Het gehele object wordt momenteel naar wens van de eigenaar verbouwd en gerenoveerd. Dit geldt in ieder geval voor de gehele binnenkant van het object.

Opdrachtgever wilt alle wanden, plafonds en vloeren renoveren. De trap
naar de bovenverdieping is sinds de bouw van het object aanwezig.
Opdrachtgever wenst de originele aspecten van het object te laten
restaureren om zo hun karakteristieke eigenschappen te behouden. Alle
ruimtes (slaapkamers, badkamer en wasruimte die zich van oudsher op de begane grond bevinden/bevonden wenst opdrachtgever naar de bovenverdieping te verplaatsen. De cv-ketel, die momenteel onder de trap hangt wilt opdrachtgever vervangen door een boiler.

Voor de boiler zal er in het nieuwe washok (voormalige toilet) op de bovenverdieping een aparte ruimte worden gemaakt, waarin de boiler geplaatst zal worden. Daarbij wenst opdrachtgever alle ruimtes die zich van oudsher op de bovenverdieping bevinden (keuken, woonkamer, eetkamer en wc) naar de benedenverdieping te verplaatsen. De master bedroom heeft een inloopkast en de gehele woning is van spotverlichting voorzien. Alles zal geheel draadloos te bedienen zijn via de smartphone.

De begane grond en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming en de rest van het object zal verwarmd worden met infrarood panelen. Daarnaast wilt opdrachtgever in het hele object identieke deuren. De huidige deuren dienen dus vervangen te worden en daar waar de deuren ontbreken, wilt opdrachtgever nieuwe deuren. De huidige voordeur zal vervangen worden voor een nieuwe. In de huidige eetkamer bevond zich een oud rookkanaal.

Deze is afgesloten. Zowel hier als beneden waar in het woongedeelte een koof is gemaakt worden er sfeerhaarden geplaatst. De muur die aan de eetkamer en het balkon grenst is van hout. Deze wilt opdrachtgever laten vervangen door een materiaal dat beter isolerend is en de buitenkant is afgewerkt met steenstrips. Tot slot wilt opdrachtgever het toilet in een washok veranderen.

Buitenkant

Buitenkant object
Ook aan de buitenkant van het object is er werk uitgevoerd. De
regenwaterafvoerpijp is vervangen. En onderstaand werk zal nog verricht
worden:
– Vervangen regenwaterafvoeren voor nieuwe met gewenste kleur
– Schilderwerk
– Verwijderen hoge drempel in de tuin
– Stucwerk

Stuur ons een bericht

Anna Cabeljauwlaan 13

2636 LA Schipluiden

015 - 364 76 02

06 – 40 16 45 87