Werken bij

Werken bij WF Installaties? Wij zijn regelmatig op zoek naar specialisten in uiteenlopende vakgebieden. Zoek op functie en/of standplaats en bekijk ons actuele baanaanbod.

Wat wij doen

Onderhoud, reparaties & vernieuwing

Om uw woning in optimale staat te houden moeten de leidingen, het sanitair, de isolatie en cv-ketel professioneel worden gekeurd, onderhouden en waar nodig vernieuwd.

Installatiewerk nieuwbouw

Werkt u als gemeente, woningbouwcorporatie of projectontwikkelaar aan een nieuwbouwproject? Wij helpen u met leidingwerk, ketels, het sanitair, de ventilatie en andere technische afwerkingen. 

Totale renovatie

Bij totaalrenovatie kunt u denken aan sloopwerk, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk, elektra en de montage van sanitair. We breken alles tot de grond af en vervangen het voor nieuw.

Werken bij ons

Alleen het beste

9

IJzersterk vakwerk

Onze vakkundige monteurs zorgen voor installaties die er niet alleen goed uitzien maar ook veilig, betrouwbaar en energiezuinig werken.

9

Duidelijke prijzen

Wij houden niet van addertjes onder het gras. U kunt bij ons altijd rekenen op een duidelijke prijsopgave, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

9

Goede communicatie

Wij staan voor persoonlijk contact, korte lijnen en heldere communicatie. We voldoen graag aan uw verwachtingen, uw wensen worden daarom goed met u doorgesproken.

“Als werkgever proberen wij een werkomgeving te creëren waarin mensen geïnspireerd raken en het beste in zichzelf naar boven kunnen halen.”

Stuur ons een bericht

Anna Cabeljauwlaan 13

2636 LA Schipluiden

015 - 364 76 02

06 – 40 16 45 87