Over ons

Maak kennis met onze mensen, diensten en projecten.

Wat wij doen

Onderhoud, reparaties & vernieuwing

Om uw woning in optimale staat te houden moeten de leidingen, het sanitair, de isolatie en cv-ketel professioneel worden gekeurd, onderhouden en waar nodig vernieuwd.

Installatiewerk nieuwbouw

Werkt u als gemeente, woningbouwcorporatie of projectontwikkelaar aan een nieuwbouwproject? Wij helpen u met leidingwerk, ketels, het sanitair, de ventilatie en andere technische afwerkingen. 

Totale renovatie

Bij totaalrenovatie kunt u denken aan sloopwerk, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk, elektra en de montage van sanitair. We breken alles tot de grond af en vervangen het voor nieuw.

Over WF Installaties

Professioneel, Pietje precies en klantgericht: WF Installaties is een loodgieters- en installatiebedrijf in het Zuid-Hollandse Schipluiden, die deze manier van werken hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van gas- en water lekkages, het aanleggen en vervangen van leidingen en sanitair en in het installeren, onderhouden en vervangen van centrale verwarmingssystemen. Hiermee zorgen we voor een veilige en comfortabele woonomgeving voor onze klanten.

U bent Koning(in) bij ons! We houden van heldere afspraken, korte lijnen en werk dat aan de verwachtingen voldoet. Met onze installaties maken wij uw pand of woning veilig, zuinig en toekomstbestendig. De prijzen zijn voordelig en duidelijk, geen verrassingen achteraf.

Onze missie is ervoor zorgen dat u er warmpjes bijzit. Met ons vakwerk toveren wij een brede glimlach op de gezichten van onze klanten. Met name de spoedklussen zijn dankbaar werk! Als werkgever proberen wij een werkomgeving te creëren waarin mensen geïnspireerd raken en het beste in zichzelf naar boven kunnen halen.

Om ons bedrijf in de komende jaren te laten groeien en bloeien, bereiden we ons vandaag voor op morgen. De markt is voortdurend in beweging. Wij proberen trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ons bedrijf en diensten te doorgronden en onszelf eigen te maken. Zo blijven we elke dag leren en onszelf ontwikkelen.

Alleen het beste

9

IJzersterk vakwerk

Onze vakkundige monteurs zorgen voor installaties die er niet alleen goed uitzien maar ook veilig, betrouwbaar en energiezuinig werken.

9

Duidelijke prijzen

Wij houden niet van addertjes onder het gras. U kunt bij ons altijd rekenen op een duidelijke prijsopgave, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Indien de situatie vooraf niet goed ingeschat kan worden zijn wij daar eerlijk over en voeren wij het werk op regiebasis uit. U betaald dan alleen voor de gewerkte uren en benodigde materialen.  

9

Goede communicatie

Wij staan voor persoonlijk contact, korte lijnen en heldere communicatie. We voldoen graag aan uw verwachtingen, uw wensen worden daarom goed met u doorgesproken.

Stuur ons een bericht

Anna Cabeljauwlaan 13

2636 LA Schipluiden

015 - 364 76 02

06 – 40 16 45 87